måndag 29 juni 2009

Förbjud Präktskallarnas Förbudsiver.

Nya förbud dyker upp dagligen nu, man kan ju undra om vem som helst kan sätta förbud på något..Arbetsgivare stoppar rökare och shorts på jobbet och snart får du inte ta kisspaus där heller.

Senaste förbudet är Göteborgs kommun som förbjuder gatumusikanter efter påtryckning från företagarföreningen på Avenyn och lobbyister.

Vad är det för präktiga pappskallar som ideligen hittar nåt att klaga på och vill förbjuda.

Jag vill förbjuda alla skenheliga lobbyister och politiker som inte har vanligt sunt förnuft utan dukar under för några gnällspikar som vill ha ett tyst rent övervakat samhälle för sig själva.

Dessa moralväktare finns snart överallt , kanske din närmaste granne. arbetskamrat osv.

De flesta känns igen som Rövslickare.Stopp för alla förbud NU...

.

6 kommentarer:

 1. Höhum, är du inte en aning inkonskvent nu?? "Förbjud allt förbjudet" - Tja, å så fall säger det sig själv - Det är nämligen förbjudet *rotfl*

  Annars måste säga att det är ganska trevligt med gatumusikanter så länge dom inte släparpå tonvis med keyboards, förstärkare, generatorer - En gatumiskant eller några i grupp använder akustiska instrument :-)

  Förresten, som gammal fd. GBG:e, så är det här typiskt för makthavarna där, att hyckla - Jag har så många strålande minnen av dessa, så om du bara visste - T.ex prästens fru som drev hardcorebordell på Friggagatan :-)

  SvaraRadera
 2. hoppsan..prästens fru..visst var det roligare förr:)

  SvaraRadera
 3. Jomen, är det inte sanslöst, så säg? Att försöka hinna stoppa förbudsivrarnas alla förbud, är ungefär som att hugga huvudet av den där mytiska hydran - hugger man av ett huvud växer det genast ut 7 nya.

  Det blir en faslig massa huvuden att finna plats till att gräva ner....:)

  SvaraRadera
 4. aha..ja dessa träskallar..:)

  SvaraRadera
 5. Antagligen, för det fanns absolut flest prostituerade i Sverige där när jag växte upp på 60-talel, de flesta från "Fina familjer" i Örgryte m.fl fashionablare områden :-)

  SvaraRadera
 6. Jag vet inte när du senast var på Göteborgs gator, men jag kan avslöja för dig att det nog inte är de "riktiga musikerna" som avses med detta förbud.

  Det jag anar är att detta förbud avser de romska tiggare som sitter här och där och som spelar samma ton i flera timmar på en blockflöjt, eller på en ukulele med bara en sträng kvar. Det kan även vara den där gubben som brukar stå utanför Systembolaget Avenyn och sjunga religiösa halleluja-sånger i timtal, på högsta volym. Han är inte direkt någon naturbegåvning, om vi säger så.

  Det sista jag hört om förbudet är också att det gäller rusningstid, dvs kontorstid, och i princip bara Avenyn. Det var dock ett bra tag sedan jag hörde detta.

  SvaraRadera