lördag 27 juni 2009

Statsministern Hotar Europa och världen med klimatet..


Tja..Vår statsminister vad han nu heter..ähh..Fredrik var det ju.

Jo han ska snacka allvar med massa toppgubbar om Klimathotet.

Han liksom många har ju lyckas lura i oss att vi får betala för att klimatet ändrar sig, för han har lyssnat på vissa vetenskapsmän och media men bara den ena sidan..de andra vetenskapsmännen som inte får komma till tals menar ju att det är normalt att klimatet ändrar sig..och nu ska det bli några grader varmare inom en tjugoårsperiod och polarisen smälter.

Detta fenomen är ju normalt ...efter istiden så måste det har varit jävligt varmt för att fått den isen att smälta.

Statsministern vad han nu heter igen späder på rädslan så flinten blir röd o talar som en expert över denna katastrof som drabbar oss inom en snar framtid..nästan religiöst.

Så nu kommer många skatter att höjas men de som har jobb fortfarande ska ju få lite sänkt skatt, de andra får väl åka till Nordpolen o kolla läget....för de står ju ute i kylan redan.

Detta hotar vår minister med så vi ska glömma alla oförätter de ställt till med och kommande övervakningslagar.

Klimathotet är den största bluff som media o politiker har gjort till rena hysterin..

4 kommentarer:

 1. Och som vanligt, så är det väl tex. bilisterna som ska ta största smällen. Höjda bensinpriser. Alla dem som är beroende av bilen för att öht komma till och från jobbet. Det blir så dyrt att de inte har råd att jobba längre. Vi är snart uppe i 14-15 kr litern - ohållbart, jämte ökade skatter/moms på både varor och tjänster - som fortfarande ska betalas, fastän staten redan snott en tredjedel av lönen i skatt, innan löntagaren fått den i handen.
  Det är väl bra att värna om miljön, men fa fasen....Det är ju minst av allt vi i Sverige som är boven i dramat, eller ens kan göra någon skillnad. Miljöutslöppen av betydelse kommer inte från trafiken, utan från fabrikutsläppen - främst från andra länder, som inte bryr sig ett vitten. Snart är det väl vi rökare som bär skulden till miljöutsläppen...det skulle inte förvåna mig det minsta. Korkedomen inom regeringen är så omfattande, att man inte längre vet vad man ska säga. Opinioner bryr de sig - hur som helst - inte om, längre.

  SvaraRadera
 2. tja..man får väl sitta i bilen o röka med varningsblinkers på..:)

  SvaraRadera
 3. Öh, statsöverdumhuvudet i Sverige heter ÄN så länge Fredrik ja, men se, det där tror jag inte kommer att hålla så länge, så fort det rett upp sig lite, så kommer socialfascisterna och tar åt sig äran och makten igen, det har hänt VARJE GÅNG vi har haft en borgelig idiotregering :-)

  Klimathotet, vad fan skall lilla Sverige bidra med, när Pakistan, Indien och Kina, med sammanlagt 3.5 MILJARDER människor och ungefär 1/3 del åket tvåtaktare?!?

  Klimathotet kan skita på sig, liksom (MP) med deras totalt sanslösa politik ;-)

  "Spar gas, fjärta i bankfacket" *lol*

  SvaraRadera
 4. :)...tjoho..ja hela världen går under om 3,5 miljarder fjärtar samtidigt..

  SvaraRadera