lördag 4 juli 2009

Alex Schulman sågar bloggosfären.

Så här skriver han i DN
De traditionella medierna trippar på tå runt bloggosfären. De lägger sig på rygg och visar strupen. I rädsla för att stöta sig säger ingen sanningen – att den svenska bloggosfären både är rakt igenom ointressant och fullständigt betydelselös.

Nu läste jag aldrig hans blogg, och antar att han aldrig läst nån annans blogg.
Och han har visst ingen aning om hur Piratpartiet blev till antar jag.

Att Alex lade ner sin blogg var väl för att han inte kunde tjäna tillräckligt pengar på den.
Här luktar det avundsjuka lång väg för att vi andra bloggare skaffar oss riktiga vänner och känner för att skriva av oss, och visst kan vi påverka, vi påverkar oss själva samtidigt blir vi påverkade av andras öden o äventyr.

Att Alex bara blev en B-kändis som vissa andra bloggare visar ju bara att ribban fallit ner, så ett gott råd är att inte sikta så högt nästa gång.

Den onödiga bloggen som han skriver är väl verkligen nödvändig även om makthavarna inte läser våra små inlägg så sprids det sanningar som media aldrig nämner i sin propaganda.

Så om Alex verkligen hade brytt sig om annat än sitt ego, så hade han kanske kunnat påverka media och samtidigt fått riktiga vänner.

.

6 kommentarer:

 1. Man kan ju fråga sig hur stor procent av svenskarna som driver en svensk dagstidning - eftersom det nu verkar vara kvantiteten snarare än enskilda bloggars kvalitet som är viktig menar jag.

  SvaraRadera
 2. Alex är en föredetting, som inte lyckades med vad han ville uppnå med sitt bloggande, som till största delen handlade om provokativa personangrepp på all toch alla. Tvärtom blev han känd för att var bland de mest hatade, och det måste vara en lycklig och sund tillvaro att leva i... Eftersom han inte lyckades nå och uppnå den status han hoppats på, som bloggare, så sågar han hela "bloggosfären" - och det är ju ytterligare en kapitulering.
  Bloggarna utgör en hel opinion inom sina föresatser, och det är väl det han inte fattar. Eller vill tro.

  SvaraRadera
 3. Mannen som gav näthatet ett ansikte är sur för att ingen i bloggosfären älskar honom - oh the irony...

  SvaraRadera
 4. Var inte det de där två vämjeliga bröderna som AB sponsrade eller var det VF? Jag läste väl löpsedeln och insåg att deras s.k. "provokativa" lögner innehöll lika mycket substans som luft och ignorerade eländet, bara för att upptäcka att dom förgiftade bloggvärlden ochså, vilken blogg man än läste på, så nog fan fanns fanskapen med i någon länk.

  SvaraRadera
 5. Alex hoppade av bloggandet och troode han medels sponsorer och reklamintäkter kunde försörja både isg och sin bror på en humorsajt ("100 apor")- som det tydligen visade sig att ingen vare sig ville sponsra eller skratta åt.
  Fiasko.
  De tog ett klagande farväl av sajten i ett stort tidningsuppslag, där de mer eller mindre anklagade folket för att ingen förstod dem.

  Han fortsätter med sin självförhöjelse och sitt ringaktande av andra, när han skriver sina "artiklar" istället - lika bloggifierade dessa, som hans bloggar. Någon auktoritet som uppskattad "åsiktsmaskin" blev han inte. När folk förlorade tålamodet med hans arrogans och slutade flina åt hans skamgrepp som "friska fläktar" i media, så ville Alex inte vara med längre. Uuuuu, vad jag har svårt för den mannen....

  SvaraRadera
 6. Han verkar lite opålitlig som kompis då :)

  SvaraRadera