onsdag 15 juli 2009

Reinfeldt talar ut i EU och svenskarna ryter på hemmaplan.

Från Di.se

Reinfeldt säger att vi måste återupprätta förtroendet för finansmarknaderna.

Vi måste visa ledarskap och stå fast vid våra löften.
Europa är avgörande för att få med andra i en global överenskommelse. Världen över måste vi sätta ett pris på utsläppen. Vi måste börja använda nationella koldioxidskatter och utsläppshandel. Då växer de miljövänliga alternativen fram. Sätts priset på användande av fossila bränslen utan hänsyn till klimatpåverkan, kommer den globala uppvärmningen fortsätta, sade Fredrik Reinfeldt.

Alltså vi ska BETALA MER SKATT på allt som kan hota den globala uppvärmningen.
Han menar som den kalla regniga Juli vi har, eller om du släpper väder.
Cyklar kommer att beskattas för luften i däcken får inte spridas i atmosfären.

Vi har samma förtroende för finansmarknaden som för våra politiker alltså (zero).

Kom hem Reinfeldt och ordna upp all skit du skvätt omkring dig i Sverige med övervakning och orättsvisor för de svaga i samhället.

Kom hem Reinfeldt till hagelskurar och dåligt klimat.
Och lämna över klimatet till vädrets makter.

.

4 kommentarer:

 1. OM nu det är så fruktansvärt akut och noga med vad som orsakar den globala uppvärmningen, så skulle Reinfeltd inte stå där och tala om skattehöjningar på fossila bränslen, utan förespråka ett naturkatatrofsnödvändigt FÖRBUD mot att använda det över huvud taget. För alla. Var är konsekvensen? När det verkar vara ok att påverka klimatet hur mycket man vill, om man bara har råd att betala för det?
  Osannolikt korkat och därför inte ett dugg trovärdigt.
  Men det går ju bra att stå på betryggat avstånd från både verkligheten och missnöjet i Sverige och leka global välgörare. Att värna om miljön är naturligtvis livsviktigt, men som vanligt är det helt fel grupper/länder/människor som förväntas ta det tyngsta ansvaret. Angrip och belasta de verkliga och betydande miljöförstörarna, och inte allt annat runt omkring.

  SvaraRadera
 2. Jaa..det är skillnad på klimat och miljön...

  SvaraRadera
 3. Det där med klimatet har jag ju redan skrivit om, som t.ex vad lilla Sverige skulle bidra med mot c:a 4 MILJARDER andra som kör tvåtaktare och gamla bilar som lappats med tejp, tuggummi, ståltråd och plåster (Pakistan, Kina, Indien m.fl.) och dessutom mest kör med kolkraft.

  Att upprätta ett förtroende med finansmarknaden?? Jösses - Amerikansk modell då, med AB Bluff & Båg, AB Stjäl & Ljug?? Se vidare HÄR eller HÄR .. Är det dom VI skall ha förtroende för?? Jag har bara förtroende för en hagelskur i skallen på Reinfeldt, och då pratar jag om metall ...

  SvaraRadera
 4. ja jädrans jag ska länka dom...

  SvaraRadera