fredag 10 juli 2009

Ska Sverige bli en Polisstat ?

Man kan dra parareller med England som kommer att tillsätta 50 nya gröna poliser som får obegränsade rättigheter att ta sig in på företag för att kolla så de inte skadar klimatet.

I England förekommer redan avlyssning och skandaler hela tiden och det är redan det mest övervakade samhället i hela världen.

I Sverige har vi ju fått nya poliser som ska jaga fildelare ska vi nu få gröna poliser Herr Reinfeldt.
Vad blir nästa steg ?

Varför inte knipsa in ett chips i varje person så alla präktiga medborgare och politiker har full koll på alla som inte följer regelverkerkets diktatur.

Och ska vi verkligen skicka miljarder till alla möjliga så kallade fattiga länder när vi ändå vet att pengarna hamnar i fel fickor.

Dessa pengar behövs här hemma särskilt nu när härbärgen stängs under sommaren. Ja vi har uteliggar även i småstäder, eller ska de behöva flytta till Stockholm med.

Att glänsa med de stora grabbarna på G8-mötet som media blåser upp som en väderballong, säger väl bara att alla kostymnissarna kanske varit vanliga bybor eller förortskillar med.

De är väl inga Gudar som kan påverka klimatet, men om de nyktrar till och lyssnar på medborgarna och skapar rättvisor istället så kanske de kan få beröm från oss.

En förortskille som Reinfeldt kan väl inte sänka sig så lågt att han glömmer lilla sverige och alla orättsvisor som han lyckats framkalla på hemmaplan.

Ni är inte tillsatta för att tillfredställa media.

Jag tror fattas mer än bara ett chip hos Förortskillarna.

.

1 kommentar:

  1. Javisst! Ge mig ett chip i armen! Jag gör inte något kriminellt, därför blir jag inte oroad!. Om du inte är delaktig i nåt olagligt så märker du inte ens av all övervakning!...Och...Vad är problemet!? Hoppas det blir övervakning som det är i London...då kan vi alla vandra tryggt!

    SvaraRadera