torsdag 16 juli 2009

Beatrice Ask kan man lita på dig !


Beatrice Ask har en hemläxa att göra sades det när hon anlände till mötet med EU:s justitie- och migrationsministrar på Älvsjömässan i Stockholm på torsdagen.
Stockholmsprogrammet ska diskuteras med de andra Tokstollarna från bland annat England, Frankrike som vill ha stenhårda krav om övervakning.

England som redan är det mest övervakade landet i världen och det är tur att de är fotbollstokiga och inte förstår nåt annat, annars hade det redan varit revolution där.

Sen vill ju en del av de andra i alliansregering också ha tuffare lagar.

Här sitter vi medborgare med våra person och Ip-nummer och är redan övervakade av Myndighets-Sverige.
Spioner har vi redan på Försäkringskassan, Skatteverket, Försvaret, Säpo, Antipiratbyrån och många fler.

Kommer grannen att bli våran nästa fiende.

Diskutera inte ens Stockholmsprogrammet..Lägg ner det.

Har du ingen Storebror så lär du få flera nu.

Jag vill inte att Europa ska ha mitt personnummer..
Jag vill ha mitt Namn tillbaka och min Frihet.


.

5 kommentarer:

 1. Tack..en gör så gött en kan..:)

  SvaraRadera
 2. Nej, man kan inte litaq på Ask, lika lite som du kan lita på att Persson får sitt straff för sitt svek mot medborgarna. Eller - Lika lite som på att rättsäkerheten verkligen fungerar till 100% här i Sverige.

  Idag är det tyvärr så att absolut ingen vanlig medborgare KAN eller FÅR ha rätt mot staten, för skulle det hända, så skulle ju staten erkänna att dom inte är ofelbara, något dom hävdat, hur fel dom än har och har haft i flera decennier.

  Vi vet hur det var med Palme-mordet, det FICK inte klaras upp helt enkelt, samma tillvägagångssätt som i Kennedymordet och av samma skäl, han var helt enkelt FÖR bra för folket för att få fortsätta och det undergrävde myndighetsutövandet över medborgarna.

  Vi har massor av liknande mönster när det gäller mord på demokratisk rättvisa presidenter och statsministrar genom århundranden, och ALLTID är det en missnöjd regeringsgrupp bakom det hela.

  Inget är nytt under solen med undantag att medborgarna är mer bekväma, lata och fega än t.ex 1917 när ryska revolutionen inträffade för att det var ett stort missnöje MOT maktutövare och deras maktfullkomlighet - Eller Franska revolutionen, när folk fick nog helt enkelt.

  Sverige då? Näeeeee... Det var väl på 1600-talet sist tror jag, sedan dess har det bara gått utför.

  SvaraRadera
 3. Det finns så många myndigheter redan som är inblandade i övervakningshysterin och tjänstemännen där tar det som ett vanligt jobb i vardagen.
  Det säger ju allt om hur svensken är uppfostrad i samhället..alltså sluta tänka själva och hålla käften annars har du inget jobb..

  SvaraRadera
 4. Tja, kanske levde Svensken ut styrka, mod och frihet under vikingatiden för att sedan ständigt gå bakåt i utvecklingen?? ;-)

  Nej, allvarligt talat, det är den ständiga byråkratin och att aldrig få rätt mot myndigheter som har gjort Svensken till vad den är idag, ett mähä, en kassako, en som snackar mycket och i hemlighet knyter näven i fickan.

  Ställer du däremot Svensken mot väggen, så kommer det enbart undanflykter och det berömda: "jag trodde att någon annan..." - Själv vill han inte ta ansvar r göra något radikalt. Inte ens vara med och rösta, för "Det är ingen idé, vad skall lilla JAG bidra med när alla andra finns?"

  Ständigt "andra" men aldrig själv...

  SvaraRadera